Kako izbrisati Tinder in svoj Tinder račun

Po navedbah Pew Research je petnajst odstotkov odraslih Američanov v nekem obdobju svojega življenja uporabljalo spletno službo za zmenke, da bi našlo ljubezen (ali poželenje), mnogi pa so se obrnili na zdaj zloglasno aplikacijo za zmenke / povezave Tinder. Do leta 2014 - le dve leti po prvotnem zagonu - je Tinder dosegel več kot 50 milijonov uporabnikov in dnevno zabeležil milijardo "swipov", to število pa še naprej narašča. Tinder je spremenil sodobne zmenke.

Seveda je iz te aplikacije izšlo veliko uspešnih zvez in zadovoljivih spolnih stikov, toda Tinder ni brez težav. Od površnih srečanj, ki imajo vrednoto nad osebnostjo, do problematičnih poslovnih praks, do množice neprimernih sporočil in fotografij, nekateri uporabniki morda želijo skočiti na ladjo ali poskusiti srečo pri zmenkih z IRL.

Preprosto brisanje aplikacije ne bo dovolj, da se Tinderja trajno znebite, ne glede na to, kaj vam je kdo povedal. Če se želite končno posloviti od tekem in sporočil, boste morali izbrisati svoj račun Tinder. Takole:

Brisanje iz aplikacije

Korak 1. Odprite aplikacijo in tapnite ikono profila v zgornjem levem kotu zaslona (gre za majhen siv ali roza doprsni kip). Izberite Nastavitve iz prikazanega zaslona.

2. korak Pomaknite se do konca strani in izberite Izbriši račun. Pomakniti se boste morali mimo gumba za odjavo, simbola plamena in številke različice aplikacije.

3. korakNato boste dobili možnost, da svoj račun zaustavite (zaradi česar bo zaseben za nova ujemanja, vendar obdržite svoje podatke, če se kdaj želite vrniti) ali ga izbrišete. Izberite Izbriši moj račun.

4. korak Nato vas bo aplikacija pozvala, da izberete razlog za odhod, kar vključuje srečanje z nekom ali preprosto iskanje novega začetka. Izberite katero koli možnost, ki najbolj ustreza vaši situaciji.

5. korak. Glede na vašo izbiro boste morda pozvani, da navedete dodatne informacije. Ko to vnesete, kliknite Predloži in izbriši račun. Če vidite sporočilo »Račun uspešno izbrisan«, ste končali! Seveda se lahko znova prijavite, vendar boste morali ustvariti nov račun - pravkar ste izbrisali svojega, se spomnite?

Opomba: Če ste se na Tinder Plus ali Tinder Gold naročili prek tretje osebe, brisanje računa ne bo nujno preklicalo naročnine. Morda boste morali preklicati naročnino na Tinder prek trgovine Apple Store ali Google Play.

Če ste aplikacijo že izbrisali, imate dve možnosti: znova jo prenesite in sledite zgornjim navodilom ali se pomaknite navzdol, če želite izvedeti, kako izbrišete račun Tinder s spletnim brskalnikom.

Brisanje iz brskalnika

Korak 1. Z izbranim brskalnikom pojdite na spletno mesto Tinder in vnesite svoje podatke za prijavo, če še niste prijavljeni.

2. korak Izberite Moj profil poleg slike profila v zgornjem levem delu zaslona.

3. korak Pomaknite se navzdol do dna menija na levi strani zaslona. Izberite Izbriši moj račun od samega dna.

Ko potrdite, boste preusmerjeni na domačo stran, vendar ni treba storiti nič drugega. Lahko se znova prijavite s svojo telefonsko številko ali Facebook računom, vendar boste s tem ustvarili nov račun.

Opomba: Če ste se na Tinder Plus ali Tinder Gold naročili prek tretje osebe, brisanje računa ne bo nujno preklicalo naročnine. Morda boste morali preklicati naročnino na Tinder prek trgovine Apple Store ali Google Play.

Bi se radi še bolj odklopili? Oglejte si naše vodnike za brisanje Snapchata in brisanje računov Facebook.

Zadnje objave