Vse pripete? Tukaj je navodilo za brisanje računa Pinterest

pinterest na pametnem telefonu prykhodov / 123RF Mogoče ste se že zanimali za Pinterest v črno luknjo obrtniških zalog in edini način, kako omejiti odvisnost, je prehladen puran. Morda še nikoli niste zares stopili na spletno tablico razpoloženja ali pa imate tako osebni kot poslovni Pinterest in ne potrebujete obeh. Ne glede na to iščete svoj profil na Pinterestu brez povezave. Pinterest ponuja dve možnosti za brisanje računa: deaktiviranje, ki vse odstrani iz oči javnosti, vendar ostane nedotaknjeno, če si slučajno premislite, in popolno izbris brez ozira. Obe možnosti sta na srečo precej enostavni. V tem hitrem priročniku najdete navodila za brisanje računa Pinterest.

Kako deaktivirati svoj račun Pinterest

kako izbrisati svoj pinterest računkako izbrisati svoj pinterest račun

Niste prepričani, ali ste se pripravljeni trajno odreči pripenjanju? Deaktiviranje računa pomeni, da vaš profil, vključno z zatiči, ni več javno viden, drugi računi v družabnih omrežjih pa niso več povezani z vašim računom Pinterest.

  1. Ko ste prijavljeni v Pinterest, kliknite gumb Profil. V aplikaciji Pinterest je to ikona "oseba" na dnu zaslona. Če namesto tega uporabljate spletni brskalnik, na vrhu kliknite meni »Shranjeno«.
  2. Do nastavitev Pinterest dostopate s klikom na ikono sornika (to je tisti šesterokotnik s krogom, izrezanim iz sredine). V aplikaciji je zgoraj desno, medtem ko je v vašem profilu. Uporabniki namizja ga lahko na svojem profilu najdejo nad svojim uporabniškim imenom.
  3. V mobilnem telefonu tapnite »Uredi nastavitve«, nato se pomaknite navzdol do dna in izberite »deaktiviraj račun«. Na namizju v razdelku »Osnove računa« kliknite »deaktiviraj račun«.
  4. Potrdite svojo odločitev v naslednjem oknu.

Kako izbrisati svoj račun Pinterest

Brisanje računa Pinterest je prav tako enostavno kot njegovo deaktiviranje. Če se želite prepričati, da res želite trajno izgubiti vse te zatiče, bo Pinterest obnovil račun, če se v dveh tednih ponovno prijavite. V nasprotnem primeru tega računa Pinterest ni več tako kot tisti neuspeh Pinterest, ki se znajde na dnu koša.

  1. Pojdite v svoj profil - tapnite ikono »oseba« v aplikaciji (na dnu zaslona) ali kliknite možnost »Shranjeno« na vrhu v namiznem računalniku.
  2. Dostopite do nastavitev računa tako, da tapnete ikono vijaka (gre za tisti šesterokotnik s krogom, izrezanim iz sredine). Mobilni uporabniki ga bodo našli v zgornjem desnem kotu svojega profila poleg iskalne vrstice, medtem ko je v namiznem brskalniku ta nastavitev nad vašim uporabniškim imenom, ko si ogledujete svoj profil.
  3. Ko ste v nastavitvah računa, tapnite »Uredi nastavitve«, če ste v aplikaciji, ali »Osnove računa« v brskalniku.
  4. V aplikaciji se pomaknite na dno in izberite »Zapri račun«. Če uporabljate brskalnik in ne aplikacije, na koncu možnosti Osnove računa izberite gumb »Deaktiviraj račun«.
  5. V naslednjem oknu potrdite svojo izbiro - v brskalniku, saj sta obe možnosti v nastavitvi za deaktiviranje, morate namesto deaktivacije izbrati možnost »trajno zapri račun«.

Ne pozabite: če izbrišete svoj račun Pinterest, Pinterest podatke arhivira dva tedna in vse, kar morate storiti, je, da se prijavite in v svojem e-poštnem sporočilu kliknete povezavo za ponovno aktivacijo, če si premislite. Če deaktivirate svoj račun, se lahko kadar koli prijavite in znova aktivirate in še vedno imate dostop do teh shranjenih zatičev.

Zadnje objave